Roofvogeldemonstratie op locatie

Heeft u altijd al een keer een roofvogeldemonstratie bij willen wonen? Dan is dit uw kans! Bouman roofvogels is gespecialiseerd in het geven van roofvogeldemonstraties. Bij het geven van een roofvogeldemonstratie vertellen en laten we zien hoe de roofvogels & uilen aan hun eten komen. Wij laten dan ook kinderen en volwassenen een roofvogel of uil terug roepen. Ook vertellen wij de nadelen van het houden van roofvogels zodat niet iedereen zomaar een uiltje aanschaft zonder de nadelen te weten. Bent u geïnteresseerd in een roofvogeldemonstratie? Neem dan gerust contact op met Bouman roofvogels.

Bouman roofvogels geeft een roofvogeldemonstratie op locatie. We vliegen geregeld op scholen, verzorg-verpleeg tehuizen, campings, maar ook op andere locaties. Tijdens een roofvogeldemonstratie kunnen wij diverse vogels laten zien. Bouman Roofvogels beschikt over Kerk uilen, Oehoe's, Valken, Gierbuizerds en diverse andere uilen. Wilt u graag een afspraak maken voor een roofvogeldemonstraties van één van deze vogels? Bouman roofvogels verzorgd een roofvogeldemonstratie geheel op maat. U kunt er ook voor kiezen om op ons terrein te komen kijken naar een roofvogeldemonstratie. Op onze locatie, gelegen op het terrein van een zorgcentrum, is een (personeels)kantine waar, op eigen kosten, wat gegeten en gedronken kan worden.

Wilt u graag een roofvogeldemonstratie op school? Dat kan! Wij kunnen voor uw leerlingen een roofvogeldemonstratie op maat verzorgen; zowel buiten als binnen. De duur per roofvogeldemonstratie is ongeveer 45 minuten tot 1 uur. Na afloop van de roofvogeldemonstratie is er gelegenheid om per groep (een aantal kinderen houdt dan een roofvogel op de hand) op de foto te gaan.

Roofvogeldemonstratie op maat

Wenst u meer informatie te ontvangen over een roofvogeldemonstratie, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam (*)
Telefoonnummer (*)
E-mail adres (*)
Opmerkingen