Trouwringen aanvliegen door prachtige roofvogels

Bouman roofvogels vliegt met roofvogels en uilen. Een van de arrangementen die wij hiermee aanbieden is trouwringen aanvliegen. Wat is er nu nog mooier dan trouwringen aanvliegen door middel van roofvogels. Op deze, voor jullie zo bijzondere dag kunnen jullie de trouwringen laten aanvliegen door een prachtige roofvogel naar keuze. Maak de mooiste dag van uw leven nog specialer en kies voor trouwringen aanvliegen door roofvogels van Bouman roofvogels.

Wanneer u er voor kiest om uw trouwringen aan te laten vliegen door één van onze mooie roofvogels heeft u keuze uit diverse mogelijkheden. Jullie kunnen bijvoorbeeld ervoor kiezen om de trouwringen in 1x keer aan te laten vliegen, maar ook in 2x keer. Jullie kunnen zelf de ringen “opvangen”, maar dit kan ook door de ouders/familieleden of vrienden gedaan worden. Indien gewenst kan er geoefend worden op onze locatie voor het aanvliegen van de trouwringen. Ook kunnen wij mee gaan op trouwreportage. Het is ook mogelijk om na de plechtigheid een roofvogeldemonstratie te laten geven: waaraan jullie en jullie gasten dan fysiek meehelpen door diverse vogels op te vangen.

Geef het bijzonderste moment van jullie trouwdag nog een extra dimensie en laat je trouwringen aanvliegen door een roofvogel of uil. Eens wat anders dan bruidsduiven. Een mooi en spectaculair begin van jullie huwelijk. Wilt u meer informatie over trouwringen aanvliegen? Neem dan gerust contact op met Bouman roofvogels.

Trouwringen aanvliegen op een speciale manier

Wenst u meer informatie te ontvangen over het trouwringen laten aanvliegen, gebruik dan onderstaand formulier om contact met ons op te nemen

Naam (*)
Telefoonnummer (*)
E-mail adres (*)
Opmerkingen