Duiven verjagen

Wordt u helemaal gek van alle Duiven rondom uw woning of bedrijf? Dan wordt het tijd om de Duiven te verjagen. Bij Bouman Roofvogels werken wij samen met Valkerij Schrieken en hebben wij zo een diervriendelijke manier ontwikkeld om de Duiven te verjagen, namelijk het verjagen van Duiven met behulp van roofvogels. De roofvogel is namelijk de natuurlijke vijand en dwingt de overlast gevende Duiven te verhuizen naar een andere locatie.

De voordelen van het verjagen met roofvogels zijn talrijk

Het gehele proces zal worden uitgevoerd door ervaren valkeniers met hulp van getrainde roofvogels. De voordelen van het gebruik van roofvogels voor het verjagen van Duiven zijn talrijk. Het is een diervriendelijke methode die geen schade toebrengt aan de ongewenste vogels. Bovendien is het ecologisch verantwoord omdat het geen chemicaliën bevat. De roofvogels kunnen regelmatig worden ingezet en bieden hiermee dus ook een duurzame oplossing. Als dit nog net genoeg voordelen zijn, zullen de roofvogels ook gegarandeerd succes bieden, iets wat we niet kunnen zeggen over vogelverschrikkers.

Voor het verjagen van Duiven kunt u bij ons terecht!

Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden betreffende het Duiven verjagen? Neem dan vrijblijvend contact op en wij helpen u graag! Onze specialisten komen bij u langs om de ernst van de situatie te bekijken en zullen vervolgens de roofvogels inzetten. Maakt u zich vooral geen zorgen over gevaar, wij zijn vakkundige professionals die al sinds 2008 dit werk uitvoeren. Bij Bouman Roofvogels bieden wij nog veel meer diensten aan met onze roofvogels. U kunt al onze diensten vinden op de website. Voor contact kunt u ons mailen naar boumanroofvogels@ziggo.nl of u kunt ons na 19:00 telefonisch bereiken via de telefoonnummers 0617288988 of 0640391379. U zult dan contact krijgen met Brian of Annemiek.

Duiven verjagen

Bouwman Roofvogels

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u gebruik maken van onze service of arrangementen?

Neem direct contact op

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor informatie. Bij voorkeur via de mail, of anders telefonisch na 19.00 uur.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Brian & Annemieke Bouman

    Brian: 06-17 28 89 88

    Annemieke: 06-40 39 13 79

    Zuid-Holland