Arrangementen

Trouwringen aanvliegen

Wat is er nu nog mooier om op jullie trouwdag de trouwringen te laten aanvliegen? Op deze, voor jullie zo bijzondere dag kunnen jullie de trouwringen laten aanvliegen door een prachtige roofvogel naar keuze. Meestal gebeurt dit aanvliegen door één of meerdere kerkuilen.

Overlast bestrijding

In samenwerking met Valkerij Schrieken bieden wij u de meest effectieve methode: bestrijding met inzet van roofvogels!

Workshops

Voor degene die wel eens een dagje willen meelopen of voor bijvoorbeeld een groepje hobbyfotografen organiseren wij graag een meeloopdag/workshop. Wij beginnen met het voorstellen van onze vogels.

(Kinder)-Verjaardagsfeestje

Wij beschikken over een eigen locatie, waar we verschillende feestjes (kinderpartijtje / personeeluitje ed.) kunnen verzorgen. Op deze locatie bevindt zich een kantine waar, tegen kleine prijsjes, iets gegeten of gedronken kan worden. Indien u dit wenst, dan kunt u dit aan ons kenbaar maken, zodat wij dit voor u kunnen regelen.

Roofvogeldemonstratie op Scholen, BSO of NSO

Wij kunnen voor uw leerlingen een roofvogeldemonstratie op maat verzorgen; zowel buiten als binnen. Het allerliefst verzorgen wij de demonstratie buiten; maar dit terrein dient wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Wij werken met levende, “wilde” dieren en dat maakt het vliegen met roofvogels zo spannend, zowel voor het publiek als voor ons.