Vogelwering

Vogels zijn prachtige dieren en vaak zorgen ze voor een gezellige sfeer rondom huis. Maar soms kunnen ze ook overlast veroorzaken. Overlast zoals geluidsoverlast, stank en vervuiling door uitwerpselen. Daarnaast kunnen de dieren in sommige gevallen ook agressief zijn of schade aanrichten. In dergelijke gevallen kunt u kiezen voor vogelwering. Wij van Bouman helpen u graag aan vogelwering om schade of overlast te voorkomen op een manier waarbij de vogels geen gevaar brengen. Wij zijn gespecialiseerd in vogeloverlastbestrijding op een diervriendelijke manier.

Oplossing tegen overlast

Er zijn veel manieren om overlast van vogels tegen te gaan. Bovendien zijn er verschillende oplossingen bij verschillende soorten vogels. Zo zijn er bijvoorbeeld meeuwen, kraaien, kauwen, spreeuwen, duiven en roofvogels, die elk op hun eigen manier overlast veroorzaken. Vogelwering van Bouman is altijd diervriendelijk en denkt aan de beide partijen. In samenwerking met Valkerij Schrieken bieden wij u bij Bouman de meest effectieve methode: bestrijding met inzet van roofvogels! Vaak wordt er gekozen voor het monteren van apparatuur zoals nepslechtvalken, lichtsignalen, ultrasone, vogelverschrikkers, pinnen en netten. Maar dit is echter vaak niet nodig, omdat roofvogels kunnen worden ingezet. Waarom dat een effectieve manier is? De roofvogel is een natuurlijke vijand en dwingt de overlast gevende vogels te verhuizen naar een andere locatie. Zo zit u ook niet met pinnen of netten in uw tuin of balkon.

Contact opnemen voor uw vogelwering

Bent u nu echt helemaal klaar met de overlast gevende vogels en zoekt u een diervriendelijke manier om dit te verhelpen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden verschillende mogelijkheden om u te helpen. Onze professionals zijn gespecialiseerd in vogelwering en helpen u dan ook graag. Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, bij voorkeur via de mail, of anders telefonisch na 19.00 uur via de telefoonnummers van Brian en Annemiek op de website.

Vogelwering
Vogelpreventie