Duiven wegvangen

Duivenoverlast is een probleem wat helaas veel voorkomt. Ook is dit een probleem wat niet zo gemakkelijk te verhelpen is. De duiven kunnen zorgen voor veel herrie en veel rommel door de uitwerpselen. De uitwerpselen veroorzaken namelijk meer schade dan u in eerste instantie zou denken, omdat ze veel zuur bevatten. Bij Bouman Roofvogels bieden we een oplossing om deze problemen te verhelpen. Onze professionals zijn namelijk gespecialiseerd in het wegvangen van duiven. Dit doen wij door middel van vangkooien.

Op diervriendelijke wijze

Het wegvangen van duiven met behulp van vangkooien mag alleen worden uitgevoerd door professionals, ga dit dus niet zelf proberen. Hier zijn namelijk verschillende regels aan verbonden, en het gehele proces moet op een diervriendelijke en milieuvriendelijke wijze worden uitgevoerd. Bij Bouman Roofvogels beschikken wij over professionals die alles weten over de regels die hieraan verbonden zijn. Het wegvangen van duiven is vaak de eerste stap, maar om ervoor te zorgen dat ze niet meer terugkomen, moeten we nog meer acties ondernemen. Stap 2 is het plaatsen van vogelwering, en ook dit doen we graag voor u!

Voor professionals in het wegvangen van duiven bent u bij ons op de juiste plek!

Bent u benieuwd of wij uw duiven kunnen wegvangen?  Neem dan vrijblijvend contact op en wij helpen u graag! Onze specialisten komen bij u langs om de ernst van de situatie te bekijken en zullen vervolgens kijken wat de beste oplossing voor u zal zijn. Wij zijn vakkundige professionals die al sinds 2008 dit werk uitvoeren. Bij Bouman Roofvogels bieden wij nog veel meer diervriendelijke diensten, u kunt al onze diensten vinden op de website. Voor contact kunt u ons mailen naar boumanroofvogels@ziggo.nl of u kunt ons na 19:00 telefonisch bereiken via de telefoonnummers 0617288988 of 0640391379. U zult dan contact krijgen met Brian of Annemiek.

Duiven wegvangen

Bouwman Roofvogels

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u gebruik maken van onze service of arrangementen?

Neem direct contact op

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor informatie. Bij voorkeur via de mail, of anders telefonisch na 19.00 uur.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Brian & Annemieke Bouman

    Brian: 06-17 28 89 88

    Annemieke: 06-40 39 13 79

    Zuid-Holland