Kauwen overlastbestrijding

Kauwen kunnen mooie dieren zijn waar graag naar gekeken wordt. Echter kunnen ze ook voor veel overlast zorgen. Zo kunnen ze namelijk voor veel geluidsoverlast zorgen, maar ook stank of zelfs gezondheidsrisico’s zijn problemen die ze kunnen veroorzaken. Daarom kan het zijn dat u op zoek bent naar een juiste manier om Kauwen overlastbestrijding uit te voeren. Begrijpelijk is dat u dit op een diervriendelijke wijze wilt doen en daarom staan wij bij Bouman Roofvogels voor u klaar.

Verlos uw woning of pand van Kauwen met behulp van roofvogels

Wij, Brian & Annemiek Bouman staan graag voor u klaar als het gaat om Kauwen overlastbestrijding. In samenwerking met Valkerij Schrieken bieden wij u de meest effectieve methode; het bestrijden van Kauwen met de inzet van roofvogels. Zodra er roofvogels in het leefgebied van de Kauwen komen, zullen ze meteen op zoek gaan naar een nieuwe locatie. De roofvogel is immers de grootste vijand van de vogels. Wij kunnen u verzekeren van gewenst resultaat, maar mochten de Kauwen toch weer terug komen, neem dan weer contact met ons op en wij zorgen dat het wordt opgelost!

Voor Kauwen overlastbestrijding kunt u bij ons terecht!

Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden betreft Kauwen overlastbestrijding? Neem dan vrijblijvend contact op en wij helpen u graag! Onze specialisten komen bij u langs om de ernst van de situatie te bekijken en zullen vervolgens de roofvogels inzetten. Maakt u zich vooral geen zorgen over gevaar, wij zijn vakkundige professionals die al sinds 2008 dit werk uitvoeren. Bij Bouman Roofvogels bieden wij nog veel meer diensten aan met onze roofvogels. U kunt al onze diensten vinden op de website. Voor contact kunt u ons mailen naar boumanroofvogels@ziggo.nl of u kunt ons na 19:00 telefonisch bereiken via de telefoonnummers 0617288988 of 0640391379. U zult dan contact krijgen met Brian of Annemiek.

Kauwen overlastbestrijding

Bouwman Roofvogels

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u gebruik maken van onze service of arrangementen?

Neem direct contact op

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor informatie. Bij voorkeur via de mail, of anders telefonisch na 19.00 uur.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Brian & Annemieke Bouman

    Brian: 06-17 28 89 88

    Annemieke: 06-40 39 13 79

    Zuid-Holland