Meeuwen overlast bestrijden

Het kan zijn dat de parkeerplaats van uw woning of bedrijf volledig onder de uitwerpselen van Meeuwen zit. Het wordt dan tijd om hier iets aan te doen. De uitwerpselen verpesten namelijk niet alleen het aanzicht van uw woning of bedrijf, ze kunnen ook nog schadelijk zijn voor de gezondheid. De uitwerpselen kunnen namelijk verschillende bacteriën of virussen bevatten waar ook wij als mensen ziek van kunnen worden. Helaas zijn de uitwerpselen ook niet de enige reden dat de Meeuwen als vervelend kunnen worden ervaren. Ze kunnen namelijk ook ontzettend veel lawaai maken, kortom het wordt tijd om de Meeuwen overlast te bestrijden.

Gegarandeerd gewenst resultaat!

Bij Bouman Roofvogels werken we samen met Valkerij Schrieken tijdens het overlast bestrijden van Meeuwen of andere vogelsoorten. Wij zijn een professioneel valkerijbedrijf en werken samen met ervaren valkeniers en getrainde roofvogels. Dit doen wij om een effectieve en veilige Meeuwen bestrijding te garanderen. Wij passen onze kennis over de roofvogels toe, om zo een strategie te ontwikkelen die is afgestemd op de specifieke situatie van de klant. Bij ons kunt u dus terecht voor het bestrijden van Meeuwen overlast en wij garanderen u van gewenst resultaat!

Meeuwen overlast bestrijden door middel van roofvogels!

Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden betreft Meeuwen overlast bestrijden? Neem dan vrijblijvend contact op en wij helpen u graag! Onze specialisten komen bij u langs om de ernst van de situatie te bekijken en zullen vervolgens de roofvogels inzetten. Maakt u zich vooral geen zorgen over gevaar, wij zijn vakkundige professionals die al sinds 2008 dit werk uitvoeren. Bij Bouman Roofvogels bieden wij nog veel meer diensten aan met onze roofvogels. U kunt al onze diensten vinden op de website. Voor contact kunt u ons mailen naar boumanroofvogels@ziggo.nl of u kunt ons na 19:00 telefonisch bereiken via de telefoonnummers 0617288988 of 0640391379. U zult dan contact krijgen met Brian of Annemiek.

Meeuwen overlast bestrijden

Bouwman Roofvogels

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u gebruik maken van onze service of arrangementen?

Neem direct contact op

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor informatie. Bij voorkeur via de mail, of anders telefonisch na 19.00 uur.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Brian & Annemieke Bouman

    Brian: 06-17 28 89 88

    Annemieke: 06-40 39 13 79

    Zuid-Holland