Overlastbestrijding Noord-Holland

Vogels kunnen erg vervelende dieren zijn, hun uitwerpselen zijn een onaangenaam verschijnsel dat de uitstraling van uw woning of pand volledig kan bederven. De uitwerpselen van vogels kunnen ook verschillende ziekten met zich meebrengen. Maar dit zijn niet de enige redenen waarom vogels als erg vervelend kunnen worden ervaren, ze maken namelijk ook veel geluid en kunnen daardoor uw rust  volledig verstoren. Genoeg redenen dus om van de vogels af te willen.

Overlastbestrijding in Noord-Holland met behulp van roofvogels

Bij Bouman Roofvogels helpen wij u graag bij het bestrijden van de vogels. Door de vogels te bestrijden met behulp van roofvogels bespaart u veel tijd en moeite. Zodra er zich een roofvogel bevindt in het leefgebied van de vogels, zullen ze namelijk meteen opzoek gaan naar een nieuwe locatie. Op deze manier dwingt u de vogels op een diervriendelijke, ecologische en effectieve wijze af. U kunt er zeker van zijn dat ze niet meer terug komen en ver uit de buurt blijven. Dit omdat de roofvogel de grootste vijand van deze dieren is. Deze overlastbestrijding Noord-Holland kan worden ingezet tegen bijvoorbeeld kraaien, kauwen, spreeuwen, meeuwen of duiven, maar deze techniek kan ook voor andere soorten helpen. Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op!

Benieuwd of wij ook de overlast van uw vogelsoort kunnen bestrijden?

Of bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van onze overlastbestrijding in Noord-Holland en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact op en wij helpen u graag! Onze specialisten komen bij u langs om de ernst van de situatie te bekijken en zullen vervolgens de roofvogels inzetten. Maakt u zich vooral geen zorgen over gevaar, wij zijn vakkundige professionals die al sinds 2008 dit werk uitvoeren. Bij Bouman Roofvogels bieden wij nog veel meer diensten aan met onze roofvogels. U kunt al onze diensten vinden op de website. Voor contact kunt u ons mailen naar boumanroofvogels@ziggo.nl of u kunt ons na 19:00 telefonisch bereiken via de telefoonnummers 0617288988 of 0640391379. U zult dan contact krijgen met Brian of Annemiek.

Overlastbestrijding

Bouwman Roofvogels

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u gebruik maken van onze service of arrangementen?

Neem direct contact op

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor informatie. Bij voorkeur via de mail, of anders telefonisch na 19.00 uur.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Brian & Annemieke Bouman

    Brian: 06-17 28 89 88

    Annemieke: 06-40 39 13 79

    Zuid-Holland