Overlastbestrijding Spreeuwen

Heeft u last van overtollig veel Spreeuwen rondom uw woning of bedrijf? Dan kan dit als erg vervelend worden ervaren. Deze vogels kunnen namelijk nogal een rommel achterlaten en ook veel overlast geven met hun geluid. Wij bij Bouman Roofvogels zijn wij gespecialiseerd in het bestrijden van verschillende vogelsoorten. Dit doen wij op een diervriendelijke, ecologische en effectieve wijze. Onze overlastbestrijding van Spreeuwen vindt namelijk plaatst met behulp van roofvogels.

Waarom zijn roofvogels de ideale overlastbestrijding van Spreeuwen en andere vogelsoorten?

Zodra de Spreeuwen hun thuis hebben gevonden rondom uw woning of bedrijf, vertrekken ze niet zomaar. Ze kunnen deze plek volledig overnemen en na talloze hopeloze pogingen kunnen ze nog steeds niet vertrekken. In dat geval staan wij voor u klaar. Door onze roofvogels in te zetten als overlastbestrijding voor Spreeuwen of andere vogelsoorten, kunnen wij u verzekeren van het gewenste resultaat. Zodra er een roofvogel in het leefgebied van de Spreeuwen verschijnt, zullen ze namelijk meteen op zoek gaan naar een nieuwe locatie. De roofvogel is immers hun grootste vijand.

Wilt u zo snel mogelijk van de Spreeuwen af? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden betreft onze overlastbestrijding van Spreeuwen en andere vogelsoorten? Neem dan vrijblijvend contact op en wij helpen u graag! Onze specialisten komen bij u langs om de ernst van de situatie te bekijken en zullen vervolgens de roofvogels inzetten. Maakt u zich vooral geen zorgen over gevaar, wij zijn vakkundige professionals die al sinds 2008 dit werk uitvoeren. Bij Bouman Roofvogels bieden wij nog veel meer diensten aan met onze roofvogels. U kunt al onze diensten vinden op de website. Voor contact kunt u ons mailen naar boumanroofvogels@ziggo.nl of u kunt ons na 19:00 telefonisch bereiken via de telefoonnummers 0617288988 of 0640391379. U zult dan contact krijgen met Brian of Annemiek.

Overlastbestrijding

Bouwman Roofvogels

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u gebruik maken van onze service of arrangementen?

Neem direct contact op

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor informatie. Bij voorkeur via de mail, of anders telefonisch na 19.00 uur.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Brian & Annemieke Bouman

    Brian: 06-17 28 89 88

    Annemieke: 06-40 39 13 79

    Zuid-Holland