Overlastbestrijding met roofvogels op een ecologisch verantwoorde en milieuvriendelijke manier

Heeft u weleens gehoord van overlastbestrijding met roofvogels? Zoekt u een gespecialiseerde en ervaren partner voor overlastbestrijding met roofvogels? Neem dan contact op met Bouman Roofvogels of bekijk onze website. Bouman Roofvogels is al jaren actief met allerlei activiteiten met roofvogels en kan zich ook inzetten voor overlastbestrijding met roofvogels. Vandaag de dag worden roofvogels veel ingezet met het bestrijden van ongedierte. Wanneer we roofvogels over laten vliegen zullen andere dieren bang worden en niet meer snel terugkeren. Uiteraard mag dit niet door iedereen gedaan worden. Het is in Nederland uitsluitend toegestaan voor een specialist die weet hoe hij of zij met roofvogels om moet gaan. Bouman Roofvogels is zo’n specialist en dagelijks inzetbaar voor overlastbestrijding met zijn eigen roofvogels. Richten dieren schade aan uw land of omgeving? Zoekt u een manier om deze dieren te kunnen verjagen? Maak dan een afspraak voor overlastbestrijding met roofvogels met Bouman Roofvogels. Met overlastbestrijding met roofvogels kunnen wij plagen onder controle brengen. Hierdoor zal u geen last meer hebben van vogels die uw oogst opeten of beschadigen.

Soorten overlastbestrijding met roofvogels

Veel mensen hebben last van dieren die hun producten, grond of gebouwen beschadigen, vervuilen of irriteren. Met overlastbestrijding met roofvogels kunnen wij o.a. de volgende soorten vogels weg jagen op een nette manier:

 • Kraaien
 • Duiven
 • Meeuwen
 • Spreeuwen

Deze beesten zijn continu in de weer en op zoek naar eten en een veilige plek. Op plekken waar veel mensen aanwezig zijn of eten zal u veel van deze soorten tegen komen. Met overlastbestrijding met roofvogels laten wij roofvogels overvliegen. Dit zijn natuurlijke vijanden van de vogels die voor overlast zorgen. Hierdoor zullen de vogels zich ergens anders vestigen zonder dat ze echt kwaad worden gedaan. Deze manier van overlastbestrijding is niet schadelijk voor mens en dier.

Methode overlastbestrijding

Wanneer u kiest voor overlastbestrijding met roofvogels vraagt dit om kennis, specialistische aanpak en ervaring. Naast dat wij leuke activiteiten kunnen doen met onze roofvogels kunnen wij deze inzetten voor overlastbestrijding. Door speciale trainingen kunnen wij de roofvogels zo inzetten dat ze overlast van andere vogels op een eerlijke manier bestrijden. Deze manier van overlastbestrijding wordt gezien als ecologisch verantwoorde en milieuvriendelijke manier. Wilt u ook een natuurlijke vijand inzetten tijdens overlastbestrijding? Maak dan een afspraak met Bouman Roofvogels. Bouman Roofvogels beschikt over gedegen kennis en de juist getrainde roofvogels voor overlastbestrijding.

Wenst u meer informatie te ontvangen over Overlastbestrijding , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

  Uw naam

  Uw telefoonnummer

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)