Spectaculaire roofvogelshows bij Bouman Roofvogels

Roofvogelshow

Wilt u tijdens een prachtige roofvogelshow kennis maken met verschillende vogels? Kies dan voor één van de uitgebreide arrangementen bij Bouman Roofvogels:

 • Kinderfeestjes
 • Trouwringen aanvliegen
 • Actieve begeleiding PGB
 • Roofvogeldemonstratie

Roofvogelshow

Voor het geven van een roofvogelshow voor een kinderfeestje beschikken wij over een eigen locatie. Op deze locatie bevindt zich een kantine waar, tegen kleine prijsjes, iets gegeten of gedronken kan worden. Indien u dit wenst, dan kunt u dit aan ons kenbaar maken, zodat wij dit voor u kunnen regelen. Wilt u tijdens uw bruiloft door middel van een roofvogelshow uw trouwringen aan laten vliegen? Op deze bijzondere dag vliegen onze vogels zowel binnen als buiten om er een prachtige plechtigheid van te maken. Sinds eind 2008 geven wij ook met veel plezier begeleiding aan jongeren met een lichte verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Tot slotte verzorgd Bouman Roofvogels diverse roofvogeldemonstraties op maat.

Onze vogels voor de roofvogelshow

Tijdens onze roofvogelshows heeft u keuze uit een mooie collectie vogels. Denk bijvoorbeeld aan onze oehoe’s. Deze eigenzinnige vogels vinden het erg leuk om met mensen te werken en vliegen gemakkelijk naar onbekende. Naast de prachtige oehoe’s kunt u tijdens onze roofvogelshow genieten van kerkuilen. De meeste van deze kerkuilen hebben een lief karakter en vinden het heerlijk om aangeraakt te worden. Naast de uilen zijn natuurlijk ook de buizerds vertegenwoordigd. Bewonder hun vaak spectaculaire vluchten en krijg zelf eens de mogelijkheid om tijdens onze roofvogelshow met de prachtige buizerds te werken.

Informatie roofvogelshow

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden op het gebied van roofvogelshows? Bekijk dan onze website. Via deze weg willen wij u informeren naar de mogelijkheden van een roofvogelshow op uw evenement en/of locatie. Laat u inspireren door het beeldmateriaal en informatie op deze website en voeg aan uw evenement een extra dimensie toe met een roofvogelshow voor jong en oud.

Wenst u meer informatie te ontvangen over roofvogelshow, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

  Uw naam

  Uw telefoonnummer

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)