Roofvogel workshop met uw team, familie of collega’s?

Heeft u altijd al een keer een roofvogel willen fotograferen of een dagje mee willen lopen tussen de roofvogels? Dan is een roofvogel workshop wat u zoekt. Bouman roofvogels beschikt over diverse soorten roofvogels en organiseert dagelijks een roofvogel workshop. Wij doen dit voor zowel bedrijven als particulieren. Naast roofvogel workshops geven wij demonstraties. Hierbij vertellen we van alles over de roofvogels en laten we zien hoe zij aan hun eten komen. Ook kunt u zelf roofvogels laten vliegen en weer terug laten komen. Wilt u graag meer informatie over een roofvogel workshop? Neem dan gerust contact met ons op. Wij lichten u graag de mogelijkheden toe.

Inhoudt roofvogel workshop

Hoe ziet een roofvogel workshop er nou eigenlijk uit? Tijdens een roofvogel workshop beginnen we altijd met het voorstellen van de roofvogels. Vervolgens beginnen we met het vliegen en trainen van de roofvogels. Na een korte pauze starten we de roofvogel workshop weer verder met het vliegen van nog meer roofvogels. Een roofvogel workshop is voor maximaal 5 personen die actief meedoen. Wilt u met een grotere groep komen: neem dan contact met ons op. Wil er iemand meekomen, bijvoorbeeld om foto’s ed. te maken, dan zijn de kosten voor het eten & drinken voor eigen rekening. Deze persoon doet dan niet mee met de roofvogel workshop. Kortom, een roofvogel workshop bestaat uit:

 • Voorstellen
 • Vliegen
 • Trainen
 • Eten en drinken

Afspraak roofvogel workshop

Wilt u graag een afspraak maken voor een roofvogel workshop? Neem dan direct contact op met Bouman roofvogels. Mocht het op afgesproken datum te slecht weer (regen, onweer of te hoge temperaturen) zijn om te vliegen/trainen, dan prikken wij in overleg een nieuwe datum. Roofvogel workshop kan ook op locatie. Wilt u graag bij u thuis in de achtertuin waar u veel ruimte hebt een roofvogel workshop laten geven? Bij ons is dit mogelijk.

Wenst u meer informatie te ontvangen over een roofvogel workshop, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

  Uw naam

  Uw telefoonnummer

  Uw email

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)