Roofvogels maken uw bruiloft in Delft extra mooi

Altijd al gedroomd van een workshop met roofvogels? Gaat u trouwen in Delft en wilt u uw ringen op de mooiste dag van uw leven laten brengen door prachtige roofvogels. Bouman Roofvogels heeft het voorrecht om met deze prachtige dieren te mogen werken. Wij hebben begin 2008 onze hobby omgezet in werk, en vliegen met roofvogels & uilen. Dagelijks verzorgen wij onze roofvogels met de benodigde zorg en aandacht en laten ze zoveel mogelijk genieten van de natuur in de omgeving van Delft. Geniet van de enorme vleugels, donkere ogen en machtige klauwen en maak een keuze uit één van onze assortimenten in de omgeving van Delft. Hier kunt u genieten van een kennismaking met onze roofvogels. Hebt u andere specifieke wensen dan in het overzicht zichtbaar zijn? Laat het dan weten. Wij maken eventueel een activiteit op maat.

Ringen aanvliegen

Wat is er nu spectaculairder dan tijdens de bruiloft uw ringen aan te laten vliegen door prachtige roofvogels uit Delft. Onze vogels vliegen zowel binnen als buiten. Tijdens en na de plechtigheid kunnen er foto’s gemaakt worden. Het aanvliegen van trouwringen doen we met mooie roofvogels of kerkuilen. Hebt u een bedrijfsopening? Of krijgt u de sleutel van uw nieuwe huis? Onze roofvogels vliegen graag de sleutels aan.

Mogelijkheden

Hoe jullie dit precies willen kan persoonlijk worden besproken. Er zijn diverse mogelijkheden voor trouwringen te laten aanvliegen:

  • 1x of 2 x aanvliegen van ringen
  • Ringen zelf opvangen
  • Ringen andere opvangen
  • Oefenen is mogelijk
  • Mee op trouwreportage
  • Inclusief demonstratie mogelijk

Op deze prachtige dag kunnen onze roofvogels uit Delft een unieke rol spelen. Deze vliegen door de kerk, stadhuis of andere locatie en laat u en uw gasten genieten van een geweldige show.

Locaties

Gaat u trouwen in de omgeving van Delft. Vraag dan nu een offerte aan voor onze roofvogels en geef uw trouwdag een extra dimensie. Uiteraard kunt u vooraf bij ons de roofvogels komen bekijken en een keuze maken.