Vogelbestrijding Noord-Holland

Heeft u als particulier of bedrijf ontzettend veel last van volgens rondom uw woning of bedrijf? Dan heeft u zojuist de juiste website gevonden! Bij Bouman Roofvogels verjagen wij namelijk grote groepen vogels op diervriendelijke wijze. Het zal vaak gaan om bijvoorbeeld kraaien, kauwen, spreeuwen, meeuwen of duiven. Wij voeren de vogelbestrijding in Noord-Holland niet alleen op diervriendelijke manier uit, maar doen dit ook ecologisch en effectief. Bent u nu benieuwd geworden hoe wij dit doen? Lees dan vooral veder.

Vogelbestrijding in Noord-Holland met behulp van roofvogels

Bij Bouman Roofvogels jagen wij groepen vogels weg doormiddel van de inzet van roofvogels. Dit doen wij in samenwerking met Valkerij Schrieken. Maar waarom is de inzet van een roofvogel nu beter dan bijvoorbeeld een vogelverschrikker? Het antwoord hierop is niet moeilijk te beantwoorden. De roofvogel is de natuurlijke vijand van vogels en dwingt door middel van zijn aanwezigheid de overlast gevende vogels te verhuizen naar een andere locatie. Door gebruik te maken van deze methode vogelbestrijding in Noord-Holland kunnen wij u verzekeren van gewenst resultaat. Dit bespaart u veel tijd en moeite bij het zoeken naar geschikte oplossingen en het proberen van de vele verschillende technieken die internet aanraadt!

Voor vakkundige professionals van vogelbestrijding in Noord-Holland bent u bij ons op de juiste plek!

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van onze vogelbestrijding in Noord-Holland en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact op en wij helpen u graag! Onze specialisten komen bij u langs om de ernst van de situatie te bekijken en zullen vervolgens de roofvogels inzetten. Maakt u zich vooral geen zorgen over gevaar, wij zijn vakkundige professionals die al sinds 2008 dit werk uitvoeren. Bij Bouman Roofvogels bieden wij nog veel meer diensten aan met onze roofvogels. U kunt al onze diensten vinden op de website. Voor contact kunt u ons mailen naar boumanroofvogels@ziggo.nl of u kunt ons na 19:00 telefonisch bereiken via de telefoonnummers 0617288988 of 0640391379. U zult dan contact krijgen met Brian of Annemiek.

Vogelbestrijding

Bouwman Roofvogels

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u gebruik maken van onze service of arrangementen?

Neem direct contact op

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor informatie. Bij voorkeur via de mail, of anders telefonisch na 19.00 uur.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Brian & Annemieke Bouman

    Brian: 06-17 28 89 88

    Annemieke: 06-40 39 13 79

    Zuid-Holland