Vogelpreventie

Hoort u ‘s nachts geluiden onder uw dak vandaan komen, of overdag op uw werkplek? Dan kunnen dit goed vogels zijn. Het kan zo zijn dat de vogels een nestje aan het maken zijn onder uw dakpannen. Hier kunt u veel last van hebben, dit kan namelijk zorgen voor veel geluid. Dit geluid kan zelfs zo irritant zijn dat het u uit uw volledige nachtrust of volledige concentratie houdt. Als dit het geval is, wordt het tijd om er wat aan te doen. Bij Bouman Roofvogels helpen wij u graag met dit probleem, wij bieden namelijk vogelpreventie bij u in de buurt aan!

Op diervriendelijke wijze vogels bestrijden.

Bij Bouman roofvogels voeren wij vogelpreventie uit. Vogelpreventie richt zich op het voorkomen van overlast door middel van preventieve maatregelen. Voorbeelden van deze maatregelen zijn; het afdekken van etensresten of het plaatsen van vogelafschrikmiddelen, zoals bijvoorbeeld reflecterende materialen. Dit zal helpen om vogels weg te houden voordat ze kunnen nestelen of overlast kunnen veroorzaken. Vogelpreventie is een diervriendelijke manier om vogels te bestrijden.

Voor vakkundige professionals in vogelpreventie bent u bij ons aan het juiste adres!

Bent u benieuwd of wij uw overlast kunnen verhelpen en wat de mogelijkheden zijn in vogelpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op en wij helpen u graag! Onze specialisten komen bij u langs om de ernst van de situatie te bekijken en zullen vervolgens kijken wat de beste oplossing voor u zal zijn. Wij zijn vakkundige professionals die al sinds 2008 dit werk uitvoeren. Bij Bouman Roofvogels bieden wij nog veel meer diervriendelijke diensten aan met onze roofvogels. U kunt al onze diensten vinden op de website. Voor contact kunt u ons mailen naar boumanroofvogels@ziggo.nl of u kunt ons na 19:00 telefonisch bereiken via de telefoonnummers 0617288988 of 0640391379. U zult dan contact krijgen met Brian of Annemiek.

Vogelpreventie

Bouwman Roofvogels

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u gebruik maken van onze service of arrangementen?

Neem direct contact op

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor informatie. Bij voorkeur via de mail, of anders telefonisch na 19.00 uur.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Brian & Annemieke Bouman

    Brian: 06-17 28 89 88

    Annemieke: 06-40 39 13 79

    Zuid-Holland