Vogelwering

Vogels zijn prachtige dieren en vaak zorgen ze voor een gezellige sfeer rondom uw huis. Maar soms kunnen ze ook overlast veroorzaken. Zo kunnen vogels veel geluid maken, stinken of de omgeving erg bevuilen met hun uitwerpselen. Daarnaast kunnen ze in sommige gevallen ook agressief zijn of schade aanrichten.  Genoeg redenen om van de vogels af te willen. Om de vogels te bestrijden kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Bij Bouwman Roofvolgels helpen wij u graag bij het vinden van de juiste!

Vogels verjagen op een diervriendelijke manier

Eén van de manieren die we bij Bouwman Roofvogels uitvoeren is vogelwering. Vogelwering is een gepaste oplossing om overlast van vogels te voorkomen, op een manier waarbij de vogels niet in gevaar komen. Bij vogelwering maken we gebruik van netten en spikes om zo de vogels te ontmoedigen om te nestelen. Er kan ook gekozen worden voor het monteren van apparatuur, nep slechtvalken, lichtsignalen of ultrasone geluiden. Tijdens het bekijken van de situatie zullen wij u helpen met het maken van de beste keuze om de vogels zo efficiënt mogelijk te bestrijden.

Voor vakkundige professionals in het plaatsen van vogelwering bent u bij ons aan het juiste adres!

Bent u benieuwd of wij uw overlast kunnen verhelpen en wat de mogelijkheden zijn in vogelwering? Neem dan vrijblijvend contact op en wij helpen u graag! Onze specialisten komen bij u langs om de ernst van de situatie te bekijken en zullen vervolgens kijken wat de beste oplossing voor u zal zijn. Maakt u zich vooral geen zorgen over gevaar, wij zijn vakkundige professionals die al sinds 2008 dit werk uitvoeren. Bij Bouman Roofvogels bieden wij nog veel meer diervriendelijke diensten aan met onze roofvogels. U kunt al onze diensten vinden op de website. Voor contact kunt u ons mailen naar boumanroofvogels@ziggo.nl of u kunt ons na 19:00 telefonisch bereiken via de telefoonnummers 0617288988 of 0640391379. U zult dan contact krijgen met Brian of Annemiek.

Vogelwering

Bouwman Roofvogels

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u gebruik maken van onze service of arrangementen?

Neem direct contact op

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor informatie. Bij voorkeur via de mail, of anders telefonisch na 19.00 uur.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Brian & Annemieke Bouman

    Brian: 06-17 28 89 88

    Annemieke: 06-40 39 13 79

    Zuid-Holland