Workshops

Wij verzorgen graag voor u diverse arrangementen zowel particulier als zakelijk! In principe is alles mogelijk. Maar de VEILIGHEID van onze vogels staat nummer 1!

Voor degene die wel eens een dagje willen meelopen of voor bijvoorbeeld een groepje hobbyfotografen organiseren wij graag een meeloopdag/workshop:

Hoe ziet zo’n dag eruit?

Wij verwachten u/jullie om 09.00 uur op onze locatie. Wij beginnen met het voorstellen van onze vogels. Daarna drinken we wat en ondertussen leren wij u/jullie de zgn. Valkeniersknoop. Vervolgens gaan we terug naar de vogels en beginnen we met het vliegen/trainen van de vogels. Rond 11.45 uur gaan we lunchen (deze is inclusief). Na afloop gaan we weer terug om nog met meer vogels te vliegen. Tussen 13.30 uur en 14.00 uur loopt deze meeloopdag ten einde.

Deze dag is voor maximaal 5 personen die actief meedoen. Wilt u met een grotere groep komen: neem dan contact met ons op.

Wil er iemand meekomen, bijvoorbeeld om foto’s ed. te maken, dan zijn de kosten voor het eten&drinken voor eigen rekening. Deze persoon doet dan niet mee met de meeloopdag. !Mocht het op afgesproken datum te slecht weer (regen, onweer of te hoge temperaturen) zijn  om te vliegen/trainen, dan prikken wij in overleg een nieuwe datum.

Eventueel kunnen we, in overleg, het aanvangstijdstip veranderen.

Voor vragen kunt u ons mailen: info@bouman-roofvogels.nl of bellen (graag na 12.00 uur of ’s avonds):

Brian: 06 17 288 988
Annemieke: 06 40 39 13 79

Wij verzoeken u vriendelijk om u op de hoogte stellen van onze voorwaarden. Dit om eventuele misverstanden te voorkomen.

Onze vogels

Onze vogels stellen zich aan u/jullie voor!